Exklusiv kampanj på mobiltillbehör


ALLROUNDO

En allt-i-ett laddningskabel. Din perfekta kompis både i vardagen och på resan.
• Kompatibel med alla mobila enheter
• UV-tryck för logotyp ingår
• Kabel upp till 500 mm

Pris från 76 kr


HIGH FIVE

High Five är världens första 5-in-1 laddningskabel som nyckelring. Sammantaget finns det fem olika anslutningar så att den kan ladda alla bärbara enheter. High Five fästs enkelt på din nyckelring och är alltid redo att användas.

Pris från 66 kr

CONCERT ONE

Wireless Concert One är de nya premium-hörlurarna där sofistikerad design kombineras med högkvalitativt ljud. Njut av en intensiv upplevelse som förvandlar vad du än lyssnar på till din personliga konsert.

Pris från 1300 kr


BACKFLIP

Ett bekvämt grepp för din telefon. Den fästs på baksidan av din smartphone och blir annonsutrymme för ditt företag. Backflip® fungerar också som ett stativ för att visa videor eller bilder på din telefon.

Pris från 21 kr

BACKBONE

Mer än 100 gånger om dagen lyfter du upp din smartphones. Med din logotyp på Backbone, det högkvalitativa handtaget, blir dina kunders telefoner din annonsplats. Passar alla modeller av smartphones.

Pris från 16 kr


CABLE TWISTER

Kabelhanteraren som förhindrar kabeltrassel i fickan. Kompatibel med alla vanliga laddningskablar som enkelt lindas för säker lagring. Välj bland 16 olika färger och komplettera sedan med egen logga.

Pris från 26 kr

Priserna gäller tom 2019-12-20. Moms och startkostnad tillkommer på samtliga priser.
OBS: Tryck eller gravering ingår!

Ja tack, kontakta mig för mer information om era mobiltillbehör!